سخت کاری فنر

سخت کاری با عملیات حرارتی فنر اصولا بعد از پیچش فنر انجام میشود که کربن به شی فولادی انجام میشود . به آرامی خنک می شود و نهایتا در روغن کونچ میشود . در سخت کاری مستقیم بعد از کربن دهی عمل کونچ صورت میگیرد که از نظر اقتصادی و مصرف انرژی به صرفه است ولی به علت دانه دشت شدن ساختار فولاد فقط برای اجزا تحت تنش پایین به کار می رود که روش اصولی آن قطعه اول باید گرم شود و بعد به کوره حمام نمک روز و بعد در روغن فرو رود که خاصیت فنریت خوبی را بدست آورد . که نهایتا در کوره تمیر قرار می گیرد تا به سختی مورد نظر دست یابد که بین 150 تا 200 درجه حرارت میبیند که باعث چقرمگی و سختی و شکنندگی را پایین می آورد

برای ارتباط با تولید کننده فنر صنعتی  اینجا کلیک کنید.